0517 20 10 23

Gizlilik beyanı

Zeilendeschepen.nl bir web sitesidir Slaapschepen BV. Slaapschepen BV Bu gizlilik bildiriminde belirtilen kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur.

İşlediğimiz kişisel veriler

Slaapschepen BV hizmetlerimizi kullandığınız ve / veya bu verileri kendinize verdiğiniz için kişisel verilerinizi işler. Aşağıda, işlediğimiz kişisel verilere genel bir bakış bulacaksınız:

İşlediğimiz özel ve / veya hassas kişisel veriler

Web sitemiz ve / veya hizmetimiz, 16 yıldan daha genç web sitesi ziyaretçileri hakkında veri toplamayı amaçlamamaktadır. Ebeveynlerinden veya vasisinden izin almadıkça. Ancak, bir ziyaretçinin 16'ten daha eski olup olmadığını kontrol edemiyoruz. Bu nedenle, ebeveynlerin rıza göstermeden toplanmaları konusunda çocuklarının çevrimiçi etkinliklerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Bu izin olmadan bir küçük hakkında kişisel bilgi topladığımızdan eminseniz, lütfen info@slaapschepen.nl, bu bilgiyi kaldıracağız.

Kişisel verileri ne amaçla ve hangi temelde işleriz

Slaapschepen BV kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işler:

Kişisel verileri ne kadar süre saklarız

Slaapschepen BV Kişisel verilerinizi, verilerinizin toplanma amaçlarına ulaşmak için kesinlikle gerekenden daha uzun süre saklamayın.

Kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarla paylaşılması

Slaapschepen BV bilgilerinizi üçüncü şahıslara satmaz ve yalnızca sizinle sözleşmemizin uygulanması ya da yasal bir zorunluluğa uyulması için gerekli olması durumunda sağlayacaktır. Verilerinizin aynı düzeyde güvenlik ve gizliliğini sağlamak için verilerimizi bizim adımıza işleyen şirketler ile bir veri işleme sözleşmesine giriyoruz. Slaapschepen BV bu süreçlerden sorumlu kalır.

Kullandığımız çerezler veya benzer teknikler

Slaapschepen BV fonksiyonel, analitik ve izleme çerezleri kullanır. Çerez, bu web sitesini ilk ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın, tabletinizin veya akıllı telefonunuzun tarayıcısında saklanan küçük bir metin dosyasıdır. Slaapschepen BV Sadece teknik işlevselliğe sahip çerezleri kullanır. Bunlar web sitesinin düzgün çalışmasını ve örneğin tercih ettiğiniz ayarların hatırlanmasını sağlar. Bu çerezler ayrıca web sitesinin düzgün çalışmasını sağlamak ve optimize etmek için kullanılır. Ek olarak, özelleştirilmiş davranış ve reklamlar sunabilmemiz için sörf davranışınızı izleyen çerezler yerleştiririz. Web sitemizi ilk ziyaretinizde sizi bu çerezler hakkında bilgilendirdik ve yerleştirme izninizi aldık. İnternet tarayıcınızı, artık çerezleri depolamayacak şekilde ayarlayarak çerezlerden vazgeçebilirsiniz. Ayrıca, daha önce tarayıcınızın ayarları aracılığıyla kaydedilmiş olan tüm bilgileri silebilirsiniz. Bir açıklama için bakınız: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Bizim çerez bildirimi kullandığımız çerezlerin bir listesini bulun.

Verileri görüntüleyin, değiştirin veya silin

Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkınız vardır. Ayrıca, veri işleme için onayınızı geri çekme veya kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız vardır. Slaapschepen BV ve veri aktarımı için hakkınız vardır. Bu, bizden bir bilgisayar dosyasında tuttuğumuz kişisel bilgileri size veya sizin tarafınızdan belirtilen başka bir kuruma göndermemizi talep edebileceğiniz anlamına gelir. Kişisel verilerinize erişim, düzeltme, silme, veri aktarımı veya kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin onay veya itiraz talebinizi gönderebilirsiniz. info@slaapschepen.nl. Denetim talebinin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için, talep ile birlikte kimlik belgenizin bir kopyasını göndermenizi rica ederiz. Bu kopyada vesikalık fotoğrafınızı, MRZ'yi (makine tarafından okunabilir bölge, pasaportun altında sayıları olan şerit), pasaport numaranızı ve Citizen servis numaranızı (BSN) siyah yapın. Bu gizliliğinizi korumaktır. İsteğinize mümkün olan en kısa sürede, ancak dört hafta içinde yanıt vereceğiz. Slaapschepen BV ayrıca ulusal veri koruma otoritesi, Hollanda Veri Koruma Otoritesi'ne şikayette bulunma olasılığınızın olduğunu da belirtmek isteriz. Bu, aşağıdaki link üzerinden mümkündür: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kişisel verileri nasıl koruyoruz

Slaapschepen BV Verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve kötüye kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen açıklama ve yetkisiz değişiklikleri önlemek için uygun önlemleri alır. Verilerinizin uygun şekilde korunmadığını düşünüyorsanız veya kötüye kullanım belirtileri varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle veya info@slaapschepen.nl.

Temas

Slaapschepen BV
Tchaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
E-mail: info@slaapschepen.nl
Web sitesi: https://slaapschepen.nl

23'te en son Mayıs 2018'te güncellendi